Veronique Haghedoren uit Sint-Martens-Latem

Pascal Vranckx in 'Zindering' op Radio Tequila

Pascal Vranckx Foto: LEZ

Deinze / Sint-Martens-Latem / Nevele / Zulte / Aalter - Op zondag 29 juli brengt Radio Tequila van 11u tot 12u de maandelijkse live-talkshow ‘Zindering’, met Carine & Christian’. Centrale gast is deze keer Pascal Vranckx, Radio 2-presentator (‘Zomertijd’ en de ‘Album Top 50’), journalist voor VTM (o.m. ‘Royalty’) en VRT (o.m. ‘De Madammen’) en al jarenlang nieuwsanker bij de Oost-Vlaamse regionale televisie AVS. Pascal geeft zelden of nooit interviews en net daarom is hij een bijzondere gast. Hij blijkt vooral een geweldige muziekfreak te zijn voor wie de slogans van Tequila (Your Life, Your Music) en Studio Brussel (Life is Music, Music is Life) zijn levenscredo is.

Tweede gast is apothekeres Veronique Haghedoren. Zij ontving de ‘Award voor Vriendelijkste handelaar van Sint-Martens-Latem en Deurle’. Klanten van 5.587 handelaars in Vlaanderen brachten hun stem uit. Zindering wil graag weten wat deze prijs voor haar betekent.

De rubriek ‘Positief gedacht’ van Carine is de traditionele uitsmijter van het programma.

Afstemmen op Radio Tequila zondagvoormiddag om 11 u op FM 106.2 voor de regio Deinze of FM 107.8 voor de regio Aalter. Je kan ook luisteren via de website www.radiotequila.be .

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio