Philippe Gilbert krijgt na zware val bezoek van Tom Boonen

Philippe Gilbert krijgt na zware val bezoek van Tom Boonen

Philippe Gilbert heeft na zijn zware val in de Ronde van Frankrijk ziekenbezoek gekregen van Tom Boonen. “Het bezoekersuur was al afgelopen, maar voor deze jongen kon ik een uitzondering maken”, schrijft de man van Quick Step Floors op social media.

Eerder op de dag had hij ook al bezoek gehad van onze columnist, Jan Bakelants. “Een inspirerend gesprek met iemand die weet wat het is om terug te komen na een zware val”, zei Gilbert toen.

Daar schreef Bakelants in zijn column van enkele dagen geleden ook al over voor Het Nieuwsblad. “De val van Gilbert zag er heel erg uit als wat mij is overkomen in Lombardije”, schreef hij.

Gilbert kwam enkele dagen geleden zwaar ten val in de Ronde van Frankrijk. Hij dook over een muurtje het ravijn in, maar reed de etappe desondanks uit. Achteraf bleek dat hij zijn knieschijf gebroken had en enkele weken buiten strijd is.

Corrigeer

Het Nieuwsblad biedt meer dan 3.000 reeksen in 28 sporten aan. Zoek hierboven de uitslagen van uw favoriete club of surf naar onze uitslagenpagina.