VIDEO. Labyrinth, Cultureel Maïsdoolhof

Wie durft verdwalen vindt nieuwe wegen... dit is de slogan voor de tweede editie van Labyrinth, drie opeenvolgende weekends van 3 tot 19 augustus 2018 en op woensdagen .8 en 15 augustus. Met een maïsdoolhof vol met kunstwerken van o.a Deins kunstenaar en medeorganisator Jesse Van Gompel zijn er daarnaast tal van activiteiten, kinderanimatie, optredens en workshops Je kan zelfs tekenles en yoga volgen of een model zijn voor tien minuten bij een topfotograaf.

?Voor de tweede maal op rij heeft Labyrinth plaats op Goed 't Overmeersch, in de Overmeerstraat in het hartje van Machelen. Labyrinth is niet enkel een doolhof,  er is ook een gezellige zomerbar met tal van optredens geschikt voor iedereen. Zo staan o.a. Corre and the Bang, Emy, Raman, Kroost, The Bucket list, Gin en Ginger, The Whole Sh. Bang, zangspektakel Les Amies de Charles, surprise acts en tal van andere toppers op het programma.

Net als vorig jaar gaat er een deel van de opbrengsten naar enkele goede doelen. Dit jaar zijn dat Beyond the Moon, Revalidatie Ter Kouter en Viblo Leieland uit Deinze. 

Wil je genieten van een lekker hapje eten in het restaurant?  Dan moet je er wel snel bij zijn. Inschrijven kan nog met een mailtje naar labyrinthmachelen@gmail.com.

De toegang tot het evenement bedraagt 2 euro. Meer info vindt je op de Facebookpagina van Labyrinth Machelen of op de website van Labyrinth. Er is parking maar de organisatoren pleiten er voor massaal met de fiets te komen.

Wie zich graag als vrijwilliger wil inzetten voor het goede doel mag een berichtje sturen naar de Facbookpagina.

 

 

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio