Food

Populair voor op de barbecue: banaan met chocolade en Licor 43

Populair voor op de barbecue: banaan met chocolade en Licor 43

Foto: Shutterstock

Omdat het niet altijd ribbetjes en worst moeten zijn, deelde de Nederlandse slagerij Aad van Eijk op Instagram een barbecuerecept dat een flink pak zoeter is en duidelijk ook razend populair. In geen tijd ging namelijk hun dessert met banaan en chocolade en Licor 43 viraal.

Nietsvermoedend deelde Slagerij Aad van Eijk op Instagram een foto van een dessert met banaan dat je op de barbecue kunt klaarmaken. Het werd echter razendsnel opgepikt en er ze werden overspoeld met vragen hoe je hun grillbanaan zelf thuis maakt. Om aan al die vragen tegemoet te komen, werd het recept op Facebook gedeeld en ook dat kon al op duizenden likes rekenen.

Maar hoe maak je het nu zelf klaar? Heel eenvoudig: je snijdt een banaan open, propt er wat stukjes Tony's Chocolonely melk-karamel-zeezout in en werk af met een scheutje Licor 43, een zoete Spaanse likeur.

Corrigeer