Koen Crucke ’s ochtends met spoed geopereerd, ’s middags opnieuw op de planken: “The show must go on”

Koen Crucke ’s ochtends met spoed geopereerd, ’s middags opnieuw op de planken: “The show must go on”

Koen Crucke (66) is vanochtend met spoed geopereerd aan zijn oog. De zanger en acteur kampte al twee weken met een steeds erger wordende infectie en moest hoogdringend onder het mes. “The show must go on”, vertelt hij aan de redactie van Het Nieuwsblad. “Vanmiddag sta ik weer op de planken, hopelijk valt de pijn wat mee.”

Koen Crucke heeft er een ochtend in het ziekenhuis op zitten. De zanger onderging er een spoedoperatie aan zijn oog, dat al 14 dagen voor irritatie zorgde. “Het was zo druk dat ik het gewoon heb laten begaan en dat de ontsteking alleen maar erger werd”, reageert hij bij Het Nieuwsblad. Crucke heeft net cruises naar Sint-Petersburg en Stockholm achter de rug en had geen tijd om naar zijn oog te laten kijken. Dat had hij beter toch gedaan, want vanochtend was de pijn zo erg dat hij zich met spoed liet opereren.

“Ze hebben er serieus wat in gesneden. Hopelijk valt de pijn wat mee als de verdoving begint uit te werken. Want the show must go on: vanmiddag sta ik in Blankenberge weer op de planken met Cruise Nostalgie. Met ooglapje. Jacky Lafon kan zeggen dat ze mij een blauw oog geslagen heeft! (lacht)

Corrigeer

IN HET NIEUWS

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees