Celebs

‘Temptation Pommeline’ belandt op de spoedafdeling

‘Temptation Pommeline’ belandt op de spoedafdeling

Foto: Vijf

De Gentse Pommeline Tillière en haar vriend Fabrizio Tzinaridis, beiden bekend uit ‘Temptation Island’, hebben een deugddoende vakantie achter de rug in het Griekse Kavala. Op de laatste dag liep het echter mis. Volgens Het Laatste Nieuws verstuikte de blondine haar enkel bij aankomst op de luchthaven. Pas in België ging ze naar de spoed.

Op donderdagavond documenteerde de blonde realityster haar lijdensweg via Instagram Stories. Ze zoomde eerst in op haar zichtbaar gezwollen rechterenkel. Dat ze het moeilijk heeft om erop te steunen, maken de twee krukken in beeld duidelijk. Na uren wachten op de afdeling - in het bijzijn van haar Fabrizio - kreeg ze een gipsverband rond haar voet.

‘Temptation Pommeline’ belandt op de spoedafdeling

“Nee, ik was niet klaar hiervoor”, staat er bij een foto met het verband. Ook Fabrizio meldt via Instagram iets over het voorval. “Madam gaat ook eens op vakantie”, schreef hij bij een kiekje van zijn vriendin in een ziekenhuisbed. Of de enkel gebroken of gewoon verstuikt is, is niet duidelijk. Pommeline geeft wel mee dat ze voorlopig wel werkonbekwaam is.

Corrigeer

Het beste van Enkel voor abonnees