Drie agenten gewond na zware verkeersagressie: man (38) verbrijzelt ruit en slaat 61-jarige, probeert te vluchten tijdens verzorging

Drie agenten gewond na zware verkeersagressie: man (38) verbrijzelt ruit en slaat 61-jarige, probeert te vluchten tijdens verzorging

Foto: dd

Houthalen-Helchteren -

Bij een zwaar geval van verkeersagressie in Houthalen-Helchteren zijn donderdag drie agenten lichtgewond geraakt. Een 38-jarige man uit Eeklo werd gearresteerd.

Donderdagnamiddag ontstond naar aanleiding van een verkeerssituatie op de Grote Baan in Houthalen-Helchteren ruzie tussen twee bestuurders, een 38-jarige man uit Eeklo en een 61-jarige man uit Hechtel-Eksel. De man uit Eeklo stapte uit, verbrijzelde de ruit van de andere wagen en diende slagen toe aan de bestuurder. De lichtgewonde man verdedigde zichzelf, waardoor ook de 38-jarige lichtgewond raakte.

Agenten van politiezone CARMA en een ziekenwagen kwamen ter plaatse. De 38-jarige man trachtte nog te vluchten tijdens zijn verzorging, maar de agenten konden hem staande houden en arresteren. Tijdens die arrestatie liepen drie inspecteurs wel verwondingen op door de weerspannigheid van de man, één inspecteur is enkele dagen werkonbekwaam.

De man uit Eeklo werd vrijdagnamiddag voorgeleid bij de onderzoeksrechter en mocht later op de dag beschikken.

Corrigeer

IN HET NIEUWS

Verkiezingen in jouw gemeente:

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees