Nu al inschrijven om één van de beschikbare koptelefoons te bemachtigen

Met een draadloze koptelefoon naar opening 123-Piano

Met een draadloze koptelefoon naar opening 123-Piano

Vorig jaar speelde de 15-jarige tweeling Taha en Yasine Posman met Little Rhapsody aan de Krook het eerste muziekstuk van 123-Piano Foto: David Van Hecke

Gent - Vrijdag 17 augustus gaat om 19 uur een nieuwe editie (ondertussen al de zesde) van 123-Piano van start. In de stad zullen opnieuw op een aantal publieke locaties piano's opgesteld worden waar al wie dat wil zijn of haar muzikale kunsten kan laten horen aan passanten. Het is ondertussen een traditie geworden dat een gezelschap van organisatoren en geïnteresseerden die avond van de ene piano naar de andere fietsen. Dat gebeurt ook dit jaar, met start aan het Sint-Pietersstation. Nieuwigheid: de fietstocht eindigt om 22 uur onder de Stadshal met een zogenaamd Stil Concert. Concreet: iedereen die op dat moment het concert bijwoont hoort de muziek, maar dan wel in een eigen koptelefoon.

Frederik Sioen, van bij de start van de edtiie editie van 123-Piano boegbeeld van het evenement, meldde het nieuws op zijn Facebookpagina. Details over de rest van 123-Piano volgen later, maar wie wil deelnemen aan het Silent Concert doet er goed aan nu al te reserveren. Deelname is gratis, maar het aantal draadloze koptelefoons die 123-Piano, Yamaha en Klaviercentrum Quatre Mains ter beschikking stellen is beperkt. Het Silent Concert duurt anderhalf uur.

Meer info op de Eventoagina op Facebook.

 

 

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio