Heusden Kermis goed beginnen?

Benefietetentje voor "Red een Kind"

Benefietetentje voor "Red een Kind"

Smakelijk ! Foto: Geert Herman

Destelbergen - Heusden Kermis komt eraan, en dat betekent dat u al eens de voeten onder tafel mag steken en zelf niet hoeft te koken. Het kan al bij het begin van het kermisweekend op zaterdag 11 augustus. Beni Monsecour en zijn team bereiden dan voor u heerlijk stoofvlees met frietjes, ten voordele van zijn weeshuisproject Red een Kind. Heel wat eters hebben zich al aangemeld, maar inschrijven is nog steeds mogelijk voor het benefieteetfestijn in de zaal van De Matroos in de Magerstraat 13 in Heusden. Lekker eten, en er een fantastisch project mee steunen, waar wacht u nog op?

Als de bliksem inschrijjven via beni@redeenkind.be, op 0475 36 32 94 of rechtstreeks bij David in "De Matroos". Betalen - 15 euro voor volwassenen en 10 euro voor kinderen - kan via BE 58 7370 3190 6979. Kinderen tot 5 jaar mogen gratis meesmullen. Bent u niet vrij op die zaterdagmiddag?  Dan mag u "Red een Kind" bij deze gelegenheid nog altijd een financieel duwtje in de rug geven. 

Benefieteetfestijn Red een Kind, zaterdag 11 augustus in De Matroos in de Magerstraat, vanaf het middaguur bent u er welkom, bij mooi weer smullen op het gezellige terras. 

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio