Man (66) raakt oog bijna kwijt door verdwaalde stoel tijdens vechtpartij in Oostende

Man (66) raakt oog bijna kwijt door verdwaalde stoel tijdens vechtpartij in Oostende

Archiefbeeld. Foto: dji

Oostende -

In de Oostendse uitgaansbuurt kregen zaterdagavond twee groepjes jongeren het met elkaar aan de stok. Tijdens die vechtpartij kwam de poot van een stoel in het oog van een 66-jarige Oostendenaar terecht. Het slachtoffer onderging een oogreddende operatie, meldt de Brugse afdeling van het parket West-Vlaanderen.

Het incident deed zich zaterdag rond 22 uur voor in de Oostendse uitgaansbuurt, vlak bij het casino. Twee bendes gingen elkaar met geweld te lijf. Tijdens de knokpartij greep één van de vechtersbazen naar een stoel op het terras van een pizzeria. Toen hij ermee wilde gooien, zwaaide hij met een stoelpoot in het oog van een Oostendenaar. In het ziekenhuis werd een spoedoperatie uitgevoerd om zijn oog te redden. De 66-jarige man kon voorlopig niet verhoord worden over de feiten.

In eerste instantie werd een 25-jarige Fransman als verdachte opgepakt. Voorlopig is het onduidelijk of de man uit Rijsel zelf naar de stoel greep. De Fransman werd wel aangehouden als mededader aan opzettelijke slagen en verwondingen. Verder onderzoek zal moeten uitwijzen welke vechtersbaas met de stoel stond te zwaaien.

Corrigeer

IN HET NIEUWS

Verkiezingen in jouw gemeente:

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees