Loïc Vliegen ruilt BMC voor Wanty-Groupe Gobert

Loïc Vliegen ruilt BMC voor Wanty-Groupe Gobert

Foto: dsj

Brussel -

Loïc Vliegen heeft een contract voor twee seizoenen getekend bij Wanty-Groupe Gobert. De 24-jarige wielrenner, winnaar van de Ardense Pijl in 2015, komt over van BMC Racing Team.

“Ik had gerust bij BMC kunnen blijven, en ik heb ook aanbiedingen gekregen van andere World Tour-ploegen. Maar ik heb gekozen voor Wanty-Groupe Gobert omdat dit een groeiende ploeg is. Er is veel positiviteit omtrent deze ploeg, en dat sprak me aan. Dit project groeit jaar na jaar”, aldus Vliegen in een perscommuniqué.

“Ik kreeg meteen een rol toebedeeld bij Wanty-Groupe Gobert, dat vond ik erg belangrijk. Bij BMC heb ik heel wat ervaring vergaard door enkele mooie koersen te mogen rijden. Ik heb veel geleerd, het is nu tijd om iets met die kennis en ervaring te doen. Ik zal er alles aan doen om de komende twee jaar mooie resultaten te behalen voor mijn nieuwe ploeg”.

Corrigeer


Het Nieuwsblad biedt meer dan 3.000 reeksen in 28 sporten aan. Zoek hierboven de uitslagen van uw favoriete club of surf naar onze uitslagenpagina.