Mathias Vergels voelt zich ook 'Thuis' op het podium

Mathias Vergels voelt zich ook 'Thuis' op het podium

Mathias Vergels Foto: www.engieparkies.be

Deinze - We zijn al weer aan de voorlaatste aflevering van de Engie Parkies in het Kaandelpark toe. Zanger en acteur Mathias Vergels, vooral bekend van “Thuis”, brengt woensdagavond 8 augustus een leuke combinatie van eigen werk en Nederlandstalige covers.

Mathias Vergels

Mathias Vergels maakt naast zijn acteerwerk in de VRT-serie “Thuis” nu ook naam als muzikant/zanger.  Onder de vleugels van platenlabel Sony Music werkte hij vorig jaar aan zijn twee eerste Nederlandstalige singles ‘Margherita’ en ‘Hotel Mama’ met producer Alex Callier, die we kennen van Hooverphonic en The Voice.  Hij werkt momenteel aan een opvolger met Hans Francken, bekend van zijn werk met Clouseau, Emma Bale en Slongs Dievanongs.  Deze zomer trekt hij er samen met zijn kenmerkend enthousiasme en vaste liveband op uit om menig podium onveilig te maken. In deze set, waarin eigen werk en goed gekozen Nederlandstalige covers elkaar goed aanvullen, maakt Mathias van zijn optreden één groot feest.  In het verleden speelde Mathias al in het voorprogramma van Clouseau, een optreden dat met groot enthousiasme onthaald werd.  Hij staat al te popelen om het dak van het podium te blazen!

Naast de muziek van Mathias Vergels geniet je op deze zomerse woensdagavond ook van een uitgebreide bierkaart, verfrissende zomercocktails, een rijk assortiment aan frisdranken en lekkere en zachtgeprijsde snacks.

Je bent elke woensdagavond welkom vanaf 19.30 u. in het Kaandelpark. Dit is het moment waarop de bars en het eetkraam openen. Het optreden start om 20.15 u. en duurt tot 22.30 u. Het einde van de avond is voorzien omstreeks 23.15 u. De toegang is gratis.

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio