Food

Pascale Naessens daagt je uit om de rest van de zomer gezond te eten

Pascale Naessens daagt je uit om de rest van de zomer gezond te eten
Beetje gezondigd op vakantie en wel te vinden voor een uitdaging? Dan komt de challenge van Pascale Naessens en ‘Puur en lichter’-coauteur William Cortvriendt net op tijd. Van maandag 13 augustus tot en met woensdag 22 augustus dagen ze je uit om de zomer gezond en energetisch door te komen.

De ‘Puur & Lichter’-uitdaging, duurt tien dagen en is heel simpel. Elke dag kunnen mensen, die zich inschrijven voor de challenge via Facebook, drie recepten ontdekken van de schrijvers. Ook recepten uit de vorige boeken van Naessens komen aan bod. Het doel? Mensen helpen om gezond eten in hun leven te integreren. Op het einde van de uitdaging zal Naessens de leden trakteren met een inkijk in haar nieuwste boek ‘Nog eenvoudiger met 4 ingrediënten’, dat begin september verschijnt.

Interesse? Surf naar de eventpaginaen voeg je bij de bijna 10.000 mensen die zich sinds maandag hebben geregistreerd. Op 11 en 16 augustus krijgen de deelnemers een boodschappenlijstje te zien en een overzicht van de recepten die eraan komen. Iedere avond worden de ingrediënten en bereidingswijze voor de recepten van de dag erna gedeeld. Geen Facebook? Alle recepten zullen ook verschijnen op de officiële site van Pascale Naessens.

Corrigeer