Zaffelaarse Belevenissen nodigt lezers uit

WIN. 5 x 2 vrijkaarten voor comedy met Steven Goegebeur

WIN. 5 x 2 vrijkaarten voor comedy met Steven Goegebeur

Foto: dba

Lochristi - "Iedereen moet na mijn comedyshow opgelucht, vrolijk, blij en met pijnlijke buikspieren van het lachen naar huis gaan. Een goede comedyshow zou door de ziekenkas moeten terugbetaald worden": Steven Goegebeur, bekend van onder meer "Foute Vrienden", laat u meteen weten wat u van zijn show op vrijdag 17 augustus op Zaffelaarse Belevenissen mag verwachten. Die ziekenkas, dat kunnen we niet meteen voor u regelen, maar wel vijf gratis duokaarten voor de comedy-avond. Klik en lees hoe u tot de gelukkigen kan behoren.

Wanneer u 's mans agenda digitaal inkijkt, merkt u dat een hele rist van de voorstellingen al uitverkocht is. De hoogste tijd dus om kaarten aan te schaffen voor volgende week vrijdag,  of het te proberen via ons weggeefluik. Wat u daarvoor moet doen? Even opsnorren wie sinds 2015 de vervanger is van Steven Goegebeur bij de "Foute Vrienden". De comedian heeft de tv-opnames toen ingeruild voor live comedy op de Vlaamse podia. Mail ons wie de nieuwe "vierde" man is naast Begijn Lebleu, Jeron Dewulf en Thomas Smith. Wanneer? Zo vlug mogelijk, al heeft u de kans tot morgenmiddag 12 uur. Vergeet het antwoord niet, samen met uw naam en woonplaats. Een mail per postadres, dubbele mails gaan de prullenmand in. Het resultaat van het gegrabbel van de onschuldige hand uit de juiste antwoorden, leest u morgen op de meest vrijgevige nieuwssite, Lochristi Blogt. 

Tickets in voorverkoop voor de comedyavond kosten 12 euro, aan de kassa betaalt u 15 euro. Reserveren via info@zaffelaarsebelevenissen.be, of bij Thierry Van Hecke op 09 355 68 80.  Alle andere activiteiten van de Zaffelaarse Belevenissen, waaronder optredens van Coco Jr, het foute uur van Sven Ornelis, Ghostrockers en Paul Michiels zijn overigens gratis. Eerder kon u hier al lezen over het succes van de seniorennamiddag met Corry Konings. 

 

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio