Dit is een exclusief artikel voor jou.
Dit exclusieve artikel lezen? Doe het gratis >

Steven wil Belgen leren om ook voedseloverschotten op te eten: “Je kan ook lekker koken met onbekende vis, gedeukte tomaten of gebroken asperges”

Steven wil Belgen leren om ook voedseloverschotten op te eten: “Je kan ook lekker koken met onbekende vis, gedeukte tomaten of gebroken asperges”

Steven Desair hoopt dat mensen weer de link maken tussen hun voedsel, de lokale boer en de verschillende seizoenen. Foto: amg

Brussel -

Steven Desair probeert de Belgen te leren eten van voedseloverschotten. Gault&Millau, de bekende uitgever van restaurantgidsen, bekroonde zijn project Eatmosphere daarom als duurzame culinaire innovator.

Meer dan honderd innovatieve bedrijven, personen en organisaties dongen tijdens de Culinary Innovators van Gault&Millau mee naar een prijs in een van de negen categorieën. Eatmosphere won de

Het beste van Enkel voor abonnees