Vrijdag 26 oktober in de Sint-Jacobskerk

Sarah Ferri trekt naar de kerk

Sarah Ferri trekt naar de kerk

Foto: Steven Hendrix

Gent - De Gentse zangeres Sarah Ferri, die in 2008 de talentenjacht Jonge Wolven won, gaat op tournee langs een hele reeks kerken en doet daarbij uiteraard ook Gent aan. Op 26 oktober speelt ze in de Sint-Jacobskerk in Gent. Ferri, die dezer dagen op een aantal festivals in Duitsland speelt, zal tussen begin oktober en eind december in totaal 22 kerkconcerten spelen, waaronder een aantal in Duitsland.

Toen Sarah Ferri, die na Ferri Tales twee jaar geleden haar tweede album Displeasure uitbracht, kreeg ze van Festival Dranouter de vraag om haar filmische orchestrale muziek om te zetten naar een intieme versie voor piano en strijkers.

Dat concert in de kerk van Dranouter sloeg toen blijkbaar zeer goed aan, vooral omdat het Sarah Ferri de gelegenheid bood nog meer uit te halen met haar stem. Niet lang daarna viel de beslissing om met het project op tournee te gaan. Ferri, die zelf gitaar en piano speelt, laat zich begeleiden door vier strijkers. 

Tickets voor het concert van Sarah Ferri op vrijdag 26 oktober in de kerk van Sint-Jacobs, via de site van de Handelsbeurs. 

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio