Callie won 2 miljoen op haar 16de: “Verspild aan borstvergrotingen en cocaïne. Ik ben gelukkiger als werkende mama”

Callie won 2 miljoen op haar 16de: “Verspild aan borstvergrotingen en cocaïne. Ik ben gelukkiger als werkende mama”

Foto: Isopix

Callie Rogers was amper zestien toen ze meer dan twee miljoen euro won in de Britse loterij. Gelukkiger werd ze naar eigen zeggen echter niet van al dat geld: “Op je zestiende ben je gewoon een kind, en op een dag tijd moet je ineens volwassen worden.”

Toen Callie Rogers op haar zestiende het winnende lot binnenbracht in de krantenwinkel, had ze nooit kunnen vermoeden hoe hard haar leven zou veranderen. Ze woonde nog bij haar pleegouders en werkte voor vijf euro per uur in een plaatselijke supermarkt. En toen kreeg ze plots 1,8 miljoen pond in handen, iets meer dan twee miljoen euro.

Ze stopte meteen met werken en ontmoette enkele weken later al Nicky Lawson, de man met wie ze haar eerste twee kinderen zou krijgen. Ze trok niet veel later ook bij hem in. Het geld ging vooral naar designerkleding, rijkelijke geschenken voor haar biologische ouders, vakanties en cocaïne, veel cocaïne.

“Zogeheten vrienden kwamen naar mijn huis om te feesten. Plotseling was ik een plaatselijke celebrity en kwamen mensen in clubs naar me toe en voelde ik me verplicht om hen allemaal een drankje te kopen. Ik heb zo lang zonder doel rondgelopen.”

Callie won 2 miljoen op haar 16de: “Verspild aan borstvergrotingen en cocaïne. Ik ben gelukkiger als werkende mama”
Foto: ISOPIX

Callie zou uiteindelijk 18.000 pond uitgeven aan borstvergrotingen, 250.000 aan cocaïne, 300.000 aan kleren en nog eens 500.000 gaf ze weg aan vrienden en familie. “Ik wou dat ik iets ouder geweest was toen ik won”, vertelde ze in de Britse ochtendshow This Morning.

“Op je zestiende ben je een kind, en plots moet je op een dag tijd volwassen worden. Je hebt geen begrip van geld. Er zijn mensen gepasseerd die ik eerder niet kende en die ik nu ook niet meer zie, maar op dat moment wil je gewoon dat iedereen je leuk vindt. Het geld heeft voor problemen gezorgd met mijn familie, mijn vrienden. Het werd gewoon te veel om mee om te gaan.”

Ondertussen is ze een gelukkige moeder van drie die gewoon moet werken voor haar geld, en eigenlijk is ze zo nog het gelukkigst. “Het niet weten wie me leuk vond om wie ik was en alle stress die het geld met zich meebracht, ik wilde gewoon terug een normaal leven. Ik worstel nog steeds met vertrouwensproblemen.”

Corrigeer

RECENT NIEUWS

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees