Notities van astronaut leiden schattenjager van Discovery Channel naar “ruimteschip” in Bermudadriehoek

Duiker en schattenjager Darrell Miklos heeft naar eigen zeggen een mogelijk buitenaardse constructie gevonden in de Bermudadriehoek. Ze zou bedekt zijn met koraal van duizenden jaren oud op een plaats waar koraal bijna niet kan groeien. En dat allemaal dankzij de notities van een astronaut van NASA.

De bijzondere vondsten van Darrell Miklos zijn al twee seizoenen lang te zien in het Discovery Channel programma ‘Cooper’s Treasure’. Een verwijzing naar astronaut Gordon Cooper, van wiens geheime kaarten Miklos zich bedient in zijn zoektocht naar zeldzame en vreemde voorwerpen.

De kaarten werden in de jaren ‘60 samengesteld door Cooper om meer dan 100 magnetische anomalieën te identificeren. Op een van die plaatsen heeft Miklos een volgens hem oeroud scheepswrak ontdekt, alleen lijkt het in niets op de scheepswrakken zoals we ze kennen en is het volgens hem ook nog eens uitzonderlijk groot. Daar komt nog bovenop dat het bedekt is in koraal dat volgens de wetenschappers in zijn team zo’n 5.000 jaar oud is.

De volledige grootte van het object dat Miklos ontdekte, schat hij op twee voetbalvelden. “Het is een formatie zoals niets wat ik ooit gezien heb als het over scheepswrakken gaat, daar was het te groot voor. Het is ook totaal verschillend van alles wat ik de natuur al heb zien maken.”

“Het lijkt of er vijf armen uit een steile klif komen, elk van hen de grootte van een geweer op een oorlogsschip. Ze zijn enorm en het zijn er vijftien in totaal. In drie verschillende plaatsen zien we gelijkaardige formaties en ze zien er niet uit alsof ze door de natuur gemaakt zijn, maar het lijkt er ook niet op dat mensen ze gemaakt hebben.”

Toen Miklos na de eerste duik op die bepaalde site weer bovenkwam, raadpleegde hij meteen opnieuw de notities van Cooper op zoek naar hints. De astronaut had, volgens Miklos heel betekenisvol, de plaats aangeduid met de term ‘ongeïdentificeerd object’.

“Ik heb zijn kaarten onderzocht en realiseerde me dat er iets anders opstond waar Gorden naar verwees. Toen snapte ik waarom het niet geïdentificeerd was als scheepswrak, hij moest wel bedoelen dat het om iets ging dat van een andere wereld kwam. Gordon geloofde in aliens. Hij geloofde dat we bezoekers gehad hebben van andere planeten en hij geloofde ook dat veel van hun tuigen landden in dit specifieke deel van de wereld.”

Corrigeer

RECENT NIEUWS

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees