Controversiële g-spotreclame die Litouwen op de kaart moet zetten, schiet in het verkeerde keelgat

Controversiële g-spotreclame moet Litouwen op de kaart zetten, maar schiet in het verkeerde keelgat Video: YouTube

“Niemand weet waar het ligt, maar eens je het vindt, is het fantastisch”. Vilnius belooft dat toeristen die de Litouwse stad bezoeken een geweldig orgasme zullen beleven en noemt zichzelf de ‘g-spot van Europa’. De opmerkelijke campagne ging viraal en moet vooral bezoekers uit het Verenigd Koninkrijk en Duitsland lokken, maar niet iedereen is tevreden met het initiatief. De regering van het de Baltische staat en de katholieke kerk vinden de reclamespots allesbehalve opwindend.

“De controverse doet de vraag rijzen of alle middelen het doel heiligen”, klinkt het bij de PR-verantwoordelijke van de Litouwse overheid die vindt dat de reclamespots niet “langer een campagne voor Vilnius zijn, maar voor Litouwen”. De regering is ook niet erg tevreden met de onfortuinlijke timing van de campagne, omdat de Paus in september het land zal bezoeken.

De makers van de opmerkelijke reclamecampagne hebben alvast hun doel bereikt en konden zich in de kijker werken. De video’s van drie toeristen die klaar komen bij het zien van Vilnius werden al duizenden keren bekeken op sociale media en door alle controverse werd al veel over de spots gesproken.

Corrigeer

IN HET NIEUWS

POPULAIRE VIDEO'S