Dit is een exclusief artikel voor jou.
Dit exclusieve artikel lezen? Doe het gratis >

Mee in één minuut: Belgisch goud, noodweer in Frankrijk en vermiste Belg opgedoken in Bosnië

Mee in één minuut: Belgisch goud, noodweer in Frankrijk en vermiste Belg opgedoken in Bosnië
Hebt u een minuutje? Met dit handige overzicht bent u in 60 seconden helemaal mee met het nieuws van de dag.
In Frankrijk heeft extreem regenweer lelijk huisgehouden. Duizenden mensen kwamen in de problemen, onder wie Vlaamse toeristen op vakantie.
In de Canadese stad Fredericton is vrijdagochtend (lokale tijd) een schietpartij losgebarsten die aan minstens vier mensen het leven gekost heeft. Twee van de dodelijke slachtoffers zijn agenten. De politie heeft een verdachte opgepakt.
Speciale eenheden van de federale politie hebben vier mannen opgepakt die op het punt stonden een overval te plegen. Opvallend is dat het niet gaat om jeugdige daders: alle verdachten zijn voor overval-begrippen behoorlijk op leeftijd.
De vermiste 23-jarige Gert-Jan Dobbelaere is terecht. De jongeman vertrok 18 juli op een rondreis door Europa, maar na ruim een week werd er niets meer van hem vernomen.
De Fietsersbond reageert teleurgesteld op de beslissing van het Agentschap Wegen en Verkeer om fietsers die een drukke gewestweg moeten kruisen, niet langer voorrang te verlenen op het autoverkeer. Volgens het agentschap komt dat de veiligheid ten goede.
Nog niet uitgelezen? Meer nieuws op Nieuwsblad.be!

Het beste van Enkel voor abonnees