Seksspel loopt fataal af: twintiger veroordeeld tot zes jaar cel na dood van jonge vrouw

Seksspel loopt fataal af: twintiger veroordeeld tot zes jaar cel na dood van jonge vrouw

Foto: Humberside Police

Een twintiger uit Groot-Brittannië heeft een gevangenisstraf van zes jaar gekregen na de dood van een jonge vrouw. Tijdens een “bizar en zeer gewelddadig” seksspel had hij haar met een mes in de keel gestoken, met de dood tot gevolg.

De rechter verweet Jason Gaskell (24) ervan het leven van zijn slachtoffer Laura Huteson (21) bewust in gevaar te hebben gebracht. Dat meldt BBC.

De twee hadden elkaar eerder op de dag ontmoet en waren met elkaar in bed gedoken na het nodige drank- en drugsgebruik. Daar gaf Gaskell toe aan zijn gewelddadige seksuele fantasie.

“Je hebt het mes met opzet tegen haar keel gedrukt tijdens het vrijen”, zei de rechter. “Met alle gevolgen van dien. Het was niet jouw bedoeling om haar te doden, maar de risico’s waren duidelijk.”

Gewelddadige seksuele fantasie

En die risico’s nam Gaskell wel vaker, volgens de rechter. “Het lijkt erop dat je een sterk verlangen koesterde naar een zeer extreme vorm van seksuele activiteit”, klonk het. “Je zette die fantasieën ook vaak om in de praktijk. Daarom bewaarde je zelfs een mes onder je hoofdkussen.”

Tijdens zijn veroordeling tot zes jaar cel begon Gaskell te huilen in de rechtbank. Hij bood ook zijn excuses aan bij de nabestaanden van de jonge vrouw. Hij zei zichzelf verantwoordelijk te houden voor “de gebeurtenissen die zo afschuwelijk eindigden”.

De moeder van het slachtoffer zei dat de dader haar gezin verwoest heeft. Naar eigen zeggen kan ze nauwelijks nog eten of slapen.

Corrigeer

NIET TE MISSEN

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees