Sporteldag voor 55+

Sporteldag voor 55

Foto: www.zulte.be

Zulte - Op donderdag 20 september wordt, onder het motto ’55 plus on the move’, een regionale Sporteldag voor 55-plussers georganiseerd door Burensportdienst Leiestreek in sportcomplex Palaestra in Deinze. De gemeente Zulte zorgt voor gratis busvervoer.

Burensportdienst Leiestreek is een samenwerkingsverband tussen de sportdiensten van Aalter, Deinze, De Pinte, Gavere, Nazareth, Nevele, Sint-Martens-Latem en Zulte. Zij organiseren op donderdag 20 september in Palaestra Deinze voor de vierde keer activiteiten zoals spinning, drums alive, aquagym, tennis, body & mind, wandelzoektocht en nog heel wat andere sport- en beweegactiviteiten.  Het begint om 9.30 en eindigt om 15.45 u.

Je bent zowel individueel als in groep welkom op deze sportdag. Dat is de ideale gelegenheid om in een gezellige en ontspannen sfeer verschillende sporten te beoefenen en ook kennis te maken met nieuwe of onbekende sporten.

De gemeente Zulte organiseert busvervoer van uit alle deelgemeenten met als opstapplaatsen kerkplein Zulte, kerkplein Olsene en Guldepoort Machelen.

Je betaalt voor vervoer en verzekering, koffie en gebak tijdens de middagpauze  €5. Voor €10 kan je daarnaast ook een lekkere koude schotel met drankje als middagmaal bestellen.

Praktisch

Wanneer: donderdag 20 september 2018 om 9.30 u

Waar:  Sportcomplex Palaestra, Kastanjelaan 35 in 9800 Deinze

Prijs: 5 euro

Inschrijven: tot vrijdag 7 september via www.zulte.be of aan de balie van het gemeentehuis.

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio