Belgische wielerdelegatie in Glasgow om half zes ’s ochtends opgeschrikt door brandalarm

Belgische wielerdelegatie in Glasgow om half zes ’s ochtends opgeschrikt door brandalarm

@BELCyclingTeam

Zondag staat op het EK in Glasgow de wegrit bij de mannen op het programma. Met Greg Van Avermaet, Wout Van Aert en Jasper Stuyven telt de delegatie van bondscoach Kevin De Weert enkele favorieten voor de titel. De Belgen werden zaterdagochtend om half zes wel opgeschrikt door een brandalarm in het hotel.

Terwijl iedereen nog rustig lag te slapen, ging in de wel heel vroege ochtend het brandalarm af. Iedereen -dus ook de Belgische renners - moesten naar buiten, waar ze een kwartier moesten wachten alvorens ze hun bed weer mochten opzoeken. Onder de Belgische delegatie waren ook de Belgische BMX’ers, die vandaag in de voormiddag aan de bak moeten.

Het is overigens al de tweede keer dat het brandalarm afgaat in het hotel van de Belgen. Ook de avond voor de tijdrit was het zover, al was dat wel om 20u ’s avonds. Daags nadien kroonde Victor Campenaerts zich voor de tweede keer op een rij tot Europees kampioen tegen de klok.

Corrigeer


Het Nieuwsblad biedt meer dan 1.000 reeksen in 12 sporten aan. Zoek hierboven de uitslagen van uw favoriete club of surf naar onze uitslagenpagina.