Zussen vinden oude liefdesbrieven van hun ouders, maar hebben meteen spijt als ze er één openen

Zussen vinden oude liefdesbrieven van hun ouders, maar hebben meteen spijt als ze er één openen

Toen hun moeder overleden was, vonden enkele zussen uit Schotland een pak liefdebrieven tussen de spullen van hun ouders. Ontroerend, dat wel, alleen kregen ze meteen spijt toen ze er één openden en begonnen te lezen.

“Toen mijn mama gestorven was, vonden we een samengebonden hoopje brieven van mijn papa terug vanuit de tijd dat hij ver weg in Londen werkte”, vertelt de Schotse Morven op Twitter. “Mijn zussen en ik hielden elkaars handen vast in tranen en besloten er één te openen.”

Dat hadden ze, achteraf gezien, liever niet gedaan. “Het ging alleen maar over hoe hard hij het miste om haar te nemen. Blijkbaar was hij echt een player. We zijn gestopt met lezen.”

Het verhaal van Morven werd intussen al meer dan 19.000 keer geretweet en 126.000 keer leuk gevonden. Eén lezer vroeg zich af of ze dan niet blij waren dat er passie in hun relatie zat.

“Een beetje”, antwoordde Morven. “We wisten dat ze verliefd waren en zo, maar seksuele handelingen beschreven zien die je mama bij je papa heeft uitgevoerd, dat is andere koek.”

De vrouw uit Glasgow postte haar verhaal nadat enkele dagen eerder een andere Twitteraar foto’s had gedeeld van pakken brieven die haar ouders naar elkaar schreven toen ze in een langeafstandsrelatie zaten. “Hoor je mij huilen?”, voegde zij eraan toe.

Corrigeer

RECENT NIEUWS

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees