Celebs

Jason Statham en Rosie Huntington-Whiteley gaan binnenkort trouwen

Jason Statham en Rosie Huntington-Whiteley gaan binnenkort trouwen

Foto: Isopix

Jason Statham (51) en Rosie Huntington-Whiteley (31) zijn een van de sterkste koppels in Hollywood, maar op een huwelijksdatum was het nog wachten. Tot nu, want volgens de Britse pers zullen de twee nog op de valreep van dit jaar trouwen tijdens een gigantisch huwelijksfeest op oudejaar.

Hij is een van die stoere actiehelden in Hollywood en zij een zachtaardig model, maar Jason Statham en Rosie Huntington-Whiteley zijn al sinds 2010 onafscheidelijk. Het Britse koppel is ook al twee jaar verloofd, maar tot een effectief huwelijk was het nog niet gekomen. Van uitstel komt dit keer echter geen afstel en de twee zouden nu trouwen op oudejaarsnacht van dit jaar. 

Dat de bruiloft werd opgeschoven, had vooral te maken met het feit dat Rosie tijd wou maken voor haar uitgebreide gezinnetje na de geboorte van zoon Jack in 2017. Dat is ook de reden waarom haar carrière al een tijdje op een laag pitje staat. "Ik nam wat tijd vrij voor mezelf en de baby", vertelde ze eerder in een interview met Harper's Bazaar. "Ik wilde die eerste speciale maanden niet missen. Mijn privéleven is echt fantastisch met heel veel liefde en plezier."

Corrigeer

Het beste van Enkel voor abonnees