Celebs

Kylie Jenner krijgt decadent verjaardagscadeau van vriend

De Amerikaanse realityster Kylie Jenner is afgelopen vrijdag 21 jaar geworden en werd in de bloemetjes gezet door haar vriend en vader van haar kind, rapper Travis Scott. En dat bedoelen we heel letterlijk: hij kocht haar duizend rozen. Maar dat was nog niet alles...

Wat geef je cadeau aan de jongste miljardair ooit? Ook voor haar vriend Travis Scott was het even hard nadenken. Hij gooide het over een romantische boeg met duizend rozen in haar tuin. Maar ook op materieel vlak viel er iets te rapen voor Jenner: op de oprit van haar villa in Beverly Hills stond een vintage Rolls Royce ter waarde van 200.000 euro geparkeerd.

 

woke up to a little fairytale ?? thank you baby @travisscott

Een bericht gedeeld door Kylie (@kyliejenner) op


“Ik werd wakker in een sprookje”, schreef ze op Instagram. Nadat ze de nieuwe auto voor in haar collectie had gevonden, poseerde ze voor het voertuig. “Wat een gezegende verjaardag. Ik ben zo dankbaar”, schreef ze erbij. De mama van Stormi kreeg ook nog andere cadeaus. Haar moeder Kris Jenner zorgde voor een set luxueuze reiskoffers van het Franse Goyard. De accessoires werden speciaal voor de ster gepersonaliseerd met tekeningen van Betty Boop.
 

 

a blessed birthday ? so grateful..

Een bericht gedeeld door Kylie (@kyliejenner) op

Corrigeer

Het beste van Enkel voor abonnees