Sergio (53) blikt terug op overstap naar VTM: “Mensen konden na een tijd mijn kop niet meer zien”

Sergio (53) blikt terug op overstap naar VTM: “Mensen konden na een tijd mijn kop niet meer zien”

Foto: Ge Hadt Erbij Moeten Zijn

Serge Quisquater, voor de meesten beter bekend als Sergio, viert dit jaar 30 jaar carrière. In Dag Allemaal blikt de zanger en presentator deze week terug op zijn werk voor televisie en zijn overstap naar VTM.

Sergio was drie seizoenen lang naast Geena Lisa het gezicht van het Eén-programma Fata Morgana en tekende nadien een exclusiviteitscontract bij VTM. Daar presenteerde hij in geen tijd ‘Sterren op het IJs’, ‘De Foute Quiz’ en ‘Ranking The Stars’. “Achteraf bekeken een beetje té veel van het goede”, vertelt hij daarover in Dag Allemaal.

“Mensen konden na een tijd mijn kop niet meer zien. Maar ja, als de zender het jou oplegt, heb je niet veel keuze, hé. Ik dekn dat Nathalie Meskens nu hetzelfde meemaakt. Bij VTM is het altijd zo: alles of niets. het is bijna tien jaar geleden dat ik mijn laatste programma presenteerde, maar ik heb niet het gevoel dat er op dat vlak iets is veranderd.”

Sergio laat verder weten geen plannen meer te hebben in de media. Hij staat dit najaar wel nog op het podium met het Praags Filharmonisch Orkest en brengt binnenkort een album uit met zijn beste Nederlandtalige nummers.

Corrigeer

IN HET NIEUWS

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees