VIDEO. Laatste Engie Parkie van de zomer

VIDEO. Laatste Engie Parkie van de zomer

Foto: www.engieparkies.be

Deinze - Zes woensdagavonden van de long hot summer 2018 lang kon je je muzikaal hartje ophalen en bijpraten met vrienden in het Kaandelpark. Woensdagavond heeft de zevende en laatste Engie Parkies van deze zomer plaats met als gast Uncle Phil.

Uncle Phil

Een optreden van Uncle Phil is een mix van R&B uit New York en dance uit Ibiza. Beyoncé meets Swedish House Mafia, Bruno Mars meets Armin Van Buuren en Rihanna meets Calvin Harris. De sexy beats krijgen meer power door live drums en gitaren. Dit alles gebracht in één show die opwerkt naar een ultieme climax waar niemand bij kan blijven stilstaan. Tijdens de zomer transformeert Uncle Phil elk evenement naar een zwoele Ibiza party. Het enige waar jullie zelf voor moeten zorgen, is een opblaasbare flamingo en een zwembad. Dat brengen zij niet mee.

Bezetting

Johan Roelandt: gitaar

Jelle Vinck: Drums

Tina Schoutens: zang

Dries Verhaert: basgitaar

Je bent op woensdagavond 15 augustus welkom vanaf 19.30 u. in het Kaandelpark in Deinze. Dit is het moment waarop de bars en het eetkraam openen. Het optreden start om 20.15 u. en duurt tot 22.30 u. Het einde van de avond is voorzien omstreeks 23.15 u. De toegang is gratis.

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio