Vriendin van Donald Trump jr. post romantisch kiekje, maar ziet één detail over het hoofd

Vriendin van Donald Trump jr. post romantisch kiekje, maar ziet één detail over het hoofd

Dat de voormalige Fox News-presentatrice Kimberly Guilfoyle en Donald Trump jr. het erg goed met elkaar kunnen, bewijst een kiekje dat Guilfoyle vorige week op Instagram deelde. Alleen zag ze bij het posten één belangrijk detail over het hoofd.

In maart dit jaar kondigde Donald ‘Don’ Trump jr. aan dat hij en zijn vrouw uit elkaar gingen. Zijn leven als vrijgezel bleek van korte duur, want de oudste zoon van de Amerikaanse president heeft zijn hart verloren aan Kimberly Guilfoyle, een omstreden voormalig Fox News-anker.

Guilfoyle zette vorige week een foto met Trump op Instagram. Daar is op zich niets verkeerd mee, alleen doet het bijschrift menige wenkbrauw fronsen.

Cute pic with Don that our friends just sent us from our trip a few weeks ago

Een bericht gedeeld door Kimberly Guilfoyle (@kimberlyguilfoyle) op

“Schattige foto met Don die onze vrienden ons net hebben toegestuurd van een trip enkele weken geleden”, schrijft ze. Wie goed kijkt, ziet in de reflectie van haar zonnebril echter dat het overduidelijk om een selfie gaat. Tenzij hun vrienden over een extreem lange arm beschikken en zich op oncomfortabele wijze achter hen hadden genesteld, maar die kans lijkt ons vrij klein.

Vriendin van Donald Trump jr. post romantisch kiekje, maar ziet één detail over het hoofd
Foto: Instagram

“Je vrienden? Je bedoelt je handen… Dat is een selfie”, reageert iemand. “Dus je hebt die selfie naar je vrienden gestuurd en zij hebben hem teruggestuurd?”, vraagt iemand anders zich af. Hoe het ook zij, de foto werd druk gedeeld - en daar is Guilfoyle ongetwijfeld niet rouwig om.

Corrigeer

RECENT NIEUWS

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees