Celebs

Deze celebs staan op de gastenlijst voor het huwelijk van prinses Eugenie

Deze celebs staan op de gastenlijst voor het huwelijk van prinses Eugenie

Foto: Isopix

Het koninklijk huwelijk van prinses Eugenie en Jack Brooksbank zal dan wel niet zo groots zijn als het huwelijk van prins Harry en Meghan Markle, maar de gastenlijst ziet er desondanks al even indrukwekkend uit. Volgens het Amerikaanse modetijdschrift Harper's Bazaar zullen opnieuw heel wat celebrities van de partij zijn.

Heel wat celebrities zakten in mei naar Londen af voor het huwelijk van prins Harry en Meghan Markle, maar ook het tweede Britse koninklijke huwelijk in oktober zal flink wat bekend volk naar de Britse hoofdstad leiden. Dat beweert althans het Amerikaanse modeblad Harper's Bazaar.

Zo zouden George en Amal Clooney, David en Victoria Beckham en Elton John ook alweer op de gastenlijst prijken, net als zangeres Ellie Goulding, Robbie Williams en zijn vrouw Ayda Field, Cindy Crawford en haar echtgenoot Rande Gerber,  Naomi Campbell, Cara Delevingne en Suki Waterhouse. Twee exen van prins Harry, Cressida Bonas en Chelsy Davy, zouden als goede vriendinnen van prinses Eugenie ook uitgenodigd worden.

George en Amal Clooney duiken echter niet zonder gegronde reden op de gastenlijst op. Jack Brooksbank, de toekomstige echtgenoot van prinses Eugenie, is naar verluidt de Britse ambassadeur van het tequilamerk Casamigos van George Clooney en Rande Gerber. Het huwelijk van prinses Eugenie met haar verloofde Jack Brooksbank vindt op 12 oktober plaats in de St George’s Chapel in Windsor.

 

Corrigeer

Het beste van Enkel voor abonnees