Testrit met gloednieuwe BMW gaat helemaal verkeerd: vrouw vergist zich even tussen rem- en gaspedaal

Testrit met gloednieuwe BMW gaat helemaal verkeerd zodra vrouw zich even vergist tussen rem- en gaspedaal Video: Reuters

Een bestuurster uit China mag zich verwachten aan een gepeperde rekening van een autohandelaar in Guangzhou. De dame was zaterdag een gratis testritje aan het maken met een gloednieuwe BMW X1 toen ze zich opeens vergiste tussen het rem- en gaspedaal. De gevolgen waren niet min: ze reed prompt door het glazen raam van het gebouw en veroorzaakte een enorme chaos.

De dame in kwestie mocht echter van geluk spreken dat er geen doden vielen. Op bewakingsbeelden die onlangs werden vrijgegeven, valt te zien hoe verschillende werknemers in het gebouw zich zo snel mogelijk uit de voeten moesten maken. Twee van hen kwamen ervan af met lichte verwondingen. De bestuurster en de verkoper die naast haar zat, bleven ongedeerd.

Vooral de materiële schade was achteraf bijzonder groot. Momenteel is een verzekeraar aan het inschatten hoe hoog de kosten zullen oplopen. Volgens lokale media ging de dame er alvast mee akkoord om haar volle verantwoordelijkheid te nemen voor het incident.

Corrigeer

RECENT NIEUWS

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees