Hij deed een wanhopige oproep om zijn vrouw en dochtertjes te vinden. Nu komt de schrijnende waarheid boven

Hij deed een wanhopige oproep om zijn vrouw en dochtertjes te vinden. Nu komt de schrijnende waarheid boven

Foto: Instagram

Een man uit Colorado die op tv nog een emotionele oproep deed in de hoop zijn echtgenote en twee dochtertjes terug te vinden, werd nauwelijks een dag later gearresteerd en zou nu de moord op zijn gezin bekend hebben.

Dinsdag werd in Frederick, in het Amerikaanse Colorado, het opsporingsbericht verspreid van de zwangere Shanann Watts (34) en haar twee dochtertjes Bella (4) en Celeste (3). De politie beschouwde hun verdwijning als zorgwekkend en zowel de FBI als het Colorado Bureau of Investigation begonnen meteen met een zoekactie.

Chris Watts (33), Shananns echtgenoot en vader van Bella en Celeste, beweert dat hij zijn vrouw het laatst zag toen hij maandagochtend naar zijn werk vertrok. Zijn twee dochtertjes zag hij naar eigen zeggen vredig slapen via de babyfoon. In een interview op NBC zei hij dinsdag dat hij met Shanann nog een “emotionele conversatie” had gehad, maar verder gaf Chris geen details. “Het voelt op dit moment onwezenlijk”, legde hij uit. “Het is alsof ik in een nachtmerrie zit waaruit ik niet kan ontwaken.”

Toen hij rond de middag via de deurbelcamera zag dat er een vriend aanbelde, maar niemand opendeed, trok hij naar eigen zeggen naar huis. “Ik probeerde zo snel mogelijk thuis te geraken”, aldus Chris. “Ik negeerde stoplichten en haalde iedereen in om toch maar zo snel mogelijk thuis te zijn. Het klopte gewoon niet.” Thuis trof hij niemand aan, hoewel Shananns wagen wel nog op de oprit stond. “Toen ik thuiskwam, leek het wel een spookstad.”

Volgens verschillende bronnen zou de vader en echtgenoot donderdagochtend gearresteerd zijn en zou hij intussen de drievoudige moord bekend hebben. In het belang van het onderzoek blijft de politie voorlopig karig met commentaar.

Corrigeer

RECENT NIEUWS

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees