Quick Step wil met Viviani succes van 2017 herhalen in EuroEyes Cyclassics Hamburg: “Komen met sterke ploeg”

Quick Step wil met Viviani succes van 2017 herhalen in EuroEyes Cyclassics Hamburg: “Komen met sterke ploeg”

Foto: AFP

Zondag (19 augustus) vindt de 23e editie van de EuroEyes Cyclassics Hamburg (WorldTour) plaats. Quick-Step Floors heeft met de Italiaanse sprintbom Elia Viviani de titelverdediger in de rangen. Hij won in 2017 in het shirt van Sky voor Démare en Groenewegen. Iljo Keisse zorgt voor de Belgische vertegenwoordiging.

“Hamburg is een van de belangrijkste eendagswedstrijden van het tweede deel van het seizoen. De omloop is niet gemakkelijk maar we mogen ons opnieuw opmaken voor een groepssprint, zoals de voorbije jaren het geval was”, voorspelt sportdirecteur Wilfried Peeters. “We komen met een sterke ploeg aan de start, met Elia Viviani, de winnaar van vorig jaar, als speerpunt. Hij heeft ervaren renners rond zich zoals Iljo, die er terug bij is na twee maanden blessureleed. Zoals altijd zullen we proberen de race te kleuren en, als het moet, te controleren.”

Naast Viviani en Keisse bestaat het team uit de Denen Kasper Asgren en Michael Morkov, de Fransman Rémi Cavagna en de Italianen Davide Martinelli en Fabio Sabatini.

Corrigeer


Het Nieuwsblad biedt meer dan 1.000 reeksen in 12 sporten aan. Zoek hierboven de uitslagen van uw favoriete club of surf naar onze uitslagenpagina.