Celebs

Was dit de druppel voor Johnny Depp en zijn ex? “Ze deed haar behoefte in bed”

Was dit de druppel voor Johnny Depp en zijn ex? “Ze deed haar behoefte in bed”

De Amerikaanse acteur Johnny Depp denkt dat zijn ex-vrouw Amber Heard met opzet haar grote boodschap heeft gedaan in hun bed. Dat nieuws brengt de Britse krant The Mirror naar buiten.

Bronnen vertellen in de krant dat Johnny Depp zijn ex-vrouw Amber Heard ervan verdenkt dat ze haar grote behoefte deed tussen de lakens. De mogelijke reden? Vermoedelijk was de actrice boos op Depp omdat hij op 22 april 2016 twee uur te laat was om haar dertigste verjaardag te vieren.

Hondje met darmklachten

Naar verluidt maakten de twee ruzie en stormde Depp uit hun villa in Los Angeles. Daarna zou Heard op de bizarre manier wraak hebben genomen. Niet Depp zelf, maar een schoonmaakster van het ex-koppel heeft het ‘bewijsmateriaal’ de volgende dag gevonden. Volgens ingewijden zou er ‘fotografisch bewijsmateriaal zijn’ van het zaakje dat ‘te groot is om van een hond afkomstig te zijn’.

Want dat is wat Heard via een woordvoerder beweert. De uitwerpselen zouden niet van haar zijn geweest, maar van haar hondje Boo. Het hele voorval was volgens de actrice een onschuldig toeval. Het beestje, een Yorkshire terrier, kampt met ernstige darmklachten. De ster wil verder niets kwijt over het voorval. Amber Heard en Johnny Depp trouwden in februari 2015. Anderhalf jaar later, in mei 2016, vroeg ze de scheiding aan en gaf ze mishandeling van Depp op als reden.

Corrigeer

Het beste van Enkel voor abonnees