Dit is een exclusief artikel voor jou.
Dit exclusieve artikel lezen? Doe het gratis >

Veggie in 30 minuten: wij deden de test

Kookboek op de rooster

Veggie in 30 minuten: wij deden de test

“Wat eten we vanavond?” Deze dagelijkse vraag wordt bij ons thuis meestal beantwoord met een opsomming van soorten vlees: een lamskoteletje, stukje kip of varkenshaas… Pas als die knoop doorgehakt is, belanden we bij onze opties voor groenten.

Niet dat ik ze niet graag eet, integendeel, maar met een echte carnivoor als echtgenoot en zelf ook wel een liefhebber zijnde van een sappig stukje rund, grijpen we toch maar zelden naar vegetarische gerechten. Ik stond dus voor een uitdaging, toen ik met het boek Veggie in 30 minuten kwam aanzetten.

Meestal vind ik de foto’s van vegetarische kookboeken er maar magertjes uitzien, het lijkt wel alsof vegetariërs allemaal bijzonder kleine eters zijn. De Zweedse chef, auteur en foodstyliste Ylva Bergqvist ...

Het beste van Enkel voor abonnees