Update

FOTO & VIDEO. “Deinze voor Neveleirs”

Cabaretier Nick Hollevoet is weer in het land en dat zullen we geweten hebben. Althans, dat zullen ze in Nevele geweten hebben. Hij heeft het nobele idee opgevat, in het licht van de komende fusie, de mensen in Nevele heel wat nuttige informatie over Deinze bij te brengen en ze misschien ook wel te waarschuwen. Nick heeft immers wel zijn eigen invalshoek om de dingen te bekijken.

De nieuwe show, die een soort ‘best of’ compilatie van de voorbije acht jaren zal zijn, maar dan wel aangevuld met nieuw materiaal, weetjes en andere ‘onnozelheden’, dient om de inwoners van Nevele toch een beetje voor te bereiden op de nakende fusie met Deinze, zijn inwoners, gewoonten en vooral zijn (momenteel) heel ijverige politiekers.

‘Veertien dagen voor de verkiezingen verwachten we ze natuurlijk allemaal,’ voorspelt Nick, ‘en, nee, ze krijgen geen gereserveerde plaatsen vooraan en betalen zoals iedereen hun entree.’

‘De show is voor Neveleirs maar Deinzenaars zijn natuurlijk ook welkom, al was het maar om achteraf aan de inwoners van Nevele te kunnen vertellen: ‘Tes oallemoale woar waddadie verteld é’.

De show vindt plaats in Nevele, het Parochiaal Centrum zaal Novy, ivolledig nieuw terrein voor Nick Hollevoet, die nooit eerder Deinze verliet met een show over zijn geliefde geboortestad.

De voorstellling op zaterdag 29 september is ondertussen al uitverkocht. Er zijn nog plaatsen voor de voorstelling op zondag 30 september om 15.30 u en er is een bijkomende voorstelling op zondagavond om 20 u.

De ticketverkoop start op 17 augustus via reservaties.niho@outlook.com of tel. 0471.07.93.03. Kaartjes kosten €10.

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio