Melding teeltschade door droogte

Melding teeltschade door droogte

Foto: photo news

Deinze - Door de aanhoudende droogte van de afgelopen weken dreigt de oogst van diverse teelten gedeeltelijk of zelfs volledig te mislukken. Land- en tuinbouwers die getroffen werden, kunnen hun teeltschade aangeven bij het stadsbestuur van Deinze.

Land- en tuinbouwers kunnen de mogelijke teeltschade aangeven bij de gemeentelijke commissie tot vaststelling van schade aan teelten. Dit kan via het daarvoor voorziene aanvraagformulier, dat beschikbaar is op www.deinze.be/landbouw.

Dit aanvraagformulier moet, samen met een kopie van de verzamelaanvraag, ingediend worden, samen met de inventaris van alle percelen die in gebruik zijn en een luchtfoto waarop minstens de getroffen percelen voorkomen.

Het dossier kan je afgeven aan het loket van de dienst omgeving in dienstencentrum Leiespiegel, Brielstraat 2 in Deinze, op de derde verdieping. Je kan het ook per post opsturen naar  naar Dienstencentrum Leiespiegel – ter attentie van de dienst omgeving – Brielstraat 2 – 9800 Deinze. Je kan het ook gewoon mailen naar omgeving@deinze.be.

De schattingscommissie zal in principe vooraf verwittigen wanneer ze de controle zullen uitvoeren.

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio