Nicole Maenhout trekt N-VA-lijst in Maldegem

Nicole Maenhout trekt N-VA-lijst in Maldegem

Op één na zijn alle kandidaten van N-VA voor de gemeenteraadsverkiezingen bekend. Foto: mwm

Maldegem -

N-VA Maldegem heeft de laatste kandidaten voor de verkiezingen in oktober bekendgemaakt. Alleen plaats 17 is nog vrij. “We zoeken nog iemand uit Adegem.”

Lijsttrekker is gemeenteraadslid Nicole Maenhout. “Ik hoor vaak verhalen van mensen die zich met een probleem bij het gemeentebestuur melden, maar niet gehoord worden. Er is de heel veel beloofd, maar niets gedaan. Wij willen dat er weer in team samengewerkt wordt aan de toekomst van Maldegem”, zegt Maenhout.

Op de tweede plaats staat Rudy De Smet. De voorbije zes jaar zetelde hij als gemeenteraadslid. De derde plaats is voor gemeenteraadslid Peter Van Hecke, die tien jaar geleden de OGP (Onafhankelijke GemeentePartij ) opstartte, een project dat zes jaar geleden opging in N-VA.

“Momenteel worden alle ambtenaren bij het handje gehouden. Ze worden echt betutteld en constant geconfronteerd met bemoeienis. Met onze partij staan wij echt wel voor een andere aanpak. Wij willen de mensen verantwoordelijkheid geven, zodat ze zich volledig kunnen ontplooien”, zegt voorzitter Lieven Bauwens.

“We zijn blij dat we op onze lijst ook heel wat mensen hebben die zich inzetten voor de sociale kant van de maatschappij. Het zijn stuk voor stuk geëngageerde mensen met wie we het verschil kunnen maken”, vult lijstduwer Frederik De Baets aan. Gemeenteraadslid Arnout De Lille is geen kandidaat meer voor N-VA.

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio