Bekende artiesten spotten? Dan moet je in dit Brusselse restaurant zijn: “Pharrel Williams al twee dagen op rij gezien”

Bekende artiesten spotten? Dan moet je in dit Brusselse restaurant zijn: “Pharrel Williams al twee dagen op rij gezien”

Foto: Facebook

Moeten bekende artiesten in ons land zijn, dan durven ze wel eens vaker gaan dineren in het Italiaanse restaurant ‘Ricotta & Parmesan’, zo blijkt. Pharrel Williams at er, dankzij zijn passage op Pukkelpop, zowel gisteren als eergisteren: “Zo goed vond hij het.”

Wie bekende artiesten wil spotten in ons land, maar geen tickets voor hun shows wil kopen, kan best postvatten in het Brusselse restaurant ‘Ricotta & Parmesan’. David Bowie, ZZ Top, Pink Floyd en nu al twee keer Pharrel Williams kregen ze er al over de vloer. “We staan bekend in het artiestenmilieu”, vertellen de uitbaters aan VRT NWS.

“Eergisteren om 23 uur kwam hij binnen, met een entourage van zeven mensen, onder wie bodyguards”, zo zei het personeel aan VRT NWS. En hun gerechten zijn duidelijk in de smaak gevallen, want een dag later stond Pharrel er weer. “Het was een mooi moment.”

Een verklaring voor hun succes bij bekende artiesten zoeken de zaakvoerders in het kleine zaaltje achteraan het restaurant. Een plaats waar ze tamelijk afgeschermd kunnen eten. “Artiesten stellen dat op prijs.”

Corrigeer