In het kader van lopend drugsonderzoek

Spectaculaire arrestaties in Limburg: gewapende eenheden dwingen verdachten om uit te stappen en op de grond te gaan liggen

Lummen / Beringen -

Politie Limburg Regio Hoofdstad heeft zaterdagavond zeven arrestaties verricht wegens mogelijke betrokkenheid bij cannabisteelt. De actie vond onder meer plaats in de Linkhoutstraat in Lummen en op de Koolmijnlaan in Beverlo. Gemaskerde eenheden reden de verdachten klem, dwongen hen om uit te stappen en met de handen op het hoofd op de grond te gaan liggen.

De arrestaties vonden plaats nadat een teeltinstallatie werd aangetroffen met 264 cannabisplanten. De verdachten worden momenteel verhoord om na te gaan welke rol ze bij de wietteelt hadden.

De politie beschikte over informatie dat enkele personen zich bezighielden met het telen van cannabis. Zaterdagavond werd beslist om over te gaan tot actie op de Linkhoutstraat in Lummen en op de Koolmijnlaan in Beverlo. Na de verhoren zal het Limburgse parket beslissen of en hoeveel verdachten bij de onderzoeksrechter moeten verschijnen.

Spectaculaire arrestaties in Limburg: gewapende eenheden dwingen verdachten om uit te stappen en op de grond te gaan liggen
Corrigeer

IN HET NIEUWS

Verkiezingen in jouw gemeente:

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees