Celebs

Priyanka Chopra en Nick Jonas bevestigen verloving met foto’s van Indiase ceremonie

Priyanka Chopra en Nick Jonas bevestigen verloving met foto’s van Indiase ceremonie

Foto: Instagram

De geruchten deden al even de ronde en Priyanka Chopra werd al gezien met een verlovingsring, maar nu pas hebben de actrice en Nick Jonas bevestigd dat ze gaan trouwen. Dat deden ze met enkele foto's op Instagram, onder meer van de roka ceremonie in haar land van oorsprong India.

Priyanka Chopra (36) en Nick Jonas (25) hebben hun verloving wereldkundig gemaakt met een reeks foto's van hun traditionele Indiase verlovingsceremonie. De twee verblijven momenteel in Bombay bij de familie van de 'Quantico'-actrice en ook de familie van de Jonas Brother zou van de partij zijn. En dat allemaal omdat zodat ze getuige zouden kunnen zijn van de roka ceremonie.

Dat is een traditionele verlovingsplechtigheid waarbij ze een eerste stap naar het huwelijk zetten. Tijdens dat gebeuren ontmoeten de beide families elkaar voor het eerst en wisselen ze cadeaus uit. Ze spreken ook hun zegen uit over het koppel dat op trouwen staat. Eenmaal de ceremonie voorbij is, dragen de vrouw en de man de stempel 'bezet en verloofd'.

In elk geval zagen de twee tortelduifjes er dolgelukkig uit. Het gaat allemaal snel voor hen. Ze leerden elkaar kennen op het MET Gala in 2017 en sinds de lente van dit jaar zijn ze aan het daten. Amper enkele maanden later zijn ze dus al verloofd.

 

Taken.. With all my heart and soul..

Een bericht gedeeld door Priyanka Chopra (@priyankachopra) op

 

 

Corrigeer

Het beste van Enkel voor abonnees