De Deinsesteenweg in Kruishoutem wordt afgesloten voor het verkeer vanaf het kruispunt met de Truweelweg tot de grens met Deinze. Het verkeer wordt omgeleid via de W. Churchillstraat, Olsensesteenweg, E17 en N35 (baan van Gavere naar Deinze).

Fietsers kunnen via de Nazarethsestraat, Marollestraat (Nazareth), Kallemoeie (Nazareth) en Soeverijnstraat (Nazareth) naar Deinze. Info en omleidingsplan op https://bit.ly/2vjIyx8.

Door het afsluiten van de Deinsesteenweg moet ook de lijnbus 83 een andere route volgen en worden de bushaltes Duifhuisstraat (richting Deinze) en Truweelweg (beide richtingen) tijdelijk afgeschaft. Er komt een tijdelijke halte in de Deinsesteenweg ter hoogte van de Passionistenstraat. De gewijzigde reisweg richting Deinze gaat via de Passionistenstraat, Wijkhuizestraat, Lozerstraat, Kallemoeie en Soeverijnstraat. Richting Oudenaarde rijden de bussen via de Soeverijnstraat, Kallemoeie, Marollestraat en Nazarethsestraat. Zie gele en oranje lijnen in bijgevoegd plan.

Tegen eind 2018 zijn de werken aan de N494 afgerond. In 2019 volgt de realisatie van het lokaal bedrijventerrein in Deinze.

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio