Ze zijn allebei fan en dus vroeg Kenneth zijn Iene ten huwelijk op podium bij Bart Peeters

Bij het eerste bisnummer knielde Kenneth voor Iene en haalde een verlovingsring boven. Foto: pma

Geraardsbergen / Ronse -

Het optreden van Bart Peeters tijdens Ronse Opscene draaide afgelopen weekend uit op een wel heel leuke verrassing voor Iene Franceus uit Geraardsbergen. Haar vriend Kenneth De Clercq vroeg haar op het podium ten huwelijk.

Het optreden van Bart Peeters lokte veel volk naar Ronse Opscene. Onder hen Iene Franceus en Kenneth De Clercq uit Geraardsbergen. Voor hen werd het een heel bijzondere avond: Kenneth had Bart Peeters namelijk zo ver gekregen dat hij het podium op mocht voor een huwelijksaanzoek.

Bij het eerste bisnummer, Liefde is alles, kwam Bart tot bij het koppel, dat strategisch stond opgesteld aan de barrières zodat de productie hen moeiteloos kon aanwijzen. “Na bijna tien jaar samen was dit het ideale moment”, zei Kenneth, terwijl hij op een knie ging zitten. “Want welk is beter dan het optreden van de zanger waarvan we elke tournee toch een optreden of twee gaan kijken? Wil je met me trouwen?”, vroeg hij Iene, waarna hij de verlovingsring boven haalde en Iene hem bedankte met een dikke kus.

Het koppel kreeg als geschenk de openingsdans op het podium, terwijl Bart Peeters de liefde bezong. Het huwelijk werd meteen “ingezegend”: luttele ogenblikken later gingen de hemelsluizen helemaal open voor een stortbui.

Corrigeer

IN HET NIEUWS

Verkiezingen in jouw gemeente:

Meest Gelezen

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees