Mode

Hedi Slimane schakelt Lady Gaga in om eerste ontwerp voor modehuis Céline te tonen

Hedi Slimane schakelt Lady Gaga in om eerste ontwerp voor modehuis Céline te tonen

In september stelt de Franse ontwerper Hedi Slimane zijn eerste collectie voor modehuis Céline voor op de catwalk, maar fans denken dat hij nu al een tipje van de sluier heeft opgelicht met de hulp van Lady Gaga.

De Amerikaanse popster Lady Gaga poseert donderdag met een zwarte handtas op Instagram, waarop het logo van het Franse modehuis - als je goed kijkt en inzoomt - zichtbaar is. Volgens veel kenners is dit een van de stukken uit de nieuwe collectie van Céline onder de creatieve leiding van Slimane.

Het zou alvast niet de eerste keer zijn dat de ontwerper een ontwerp voorstelt via de superster. Toen hij in 2012 aan het roer kwam bij Yves Saint Laurent, deed hij net hetzelfde. Zes jaar geleden droeg de ‘Pokerface’-ster een van zijn outfits nog voor die officieel werden geïntroduceerd.

Hoe de volledige Céline-lijn van Slimane, die bekend staat om zijn rock-’n-rollstijl er zal uitzien, komt de wereld pas op 28 september te weten. Dan stuurt hij zijn modellen om 20.30 uur op de catwalk tijdens de Parijse modeweek.

Corrigeer

Het beste van Enkel voor abonnees