BASKETBAL 1STE KLASSE

Filou geeft zijn naam en kleur aan BC Oostende

Filou geeft zijn naam en kleur aan BC Oostende

BCO-preses Johan Verborgh en Xavier Van Honsebrouck van de gelijknamige brouwerij klinken op Filou, de nieuwe hoofdsponsor van BCO. Dusan Djordjevic showt het gele thuisshirt en Jean-Marc Mwema het rode uitshirt. Foto: Rudy DECLERCK

Oostende -

Filou, een blond speciaalbier van brouwerij Van Honsebrouck uit Izegem, wordt minstens de drie komende seizoenen de shirt- en naamsponsor van landskampioen BC Oostende. De club heet voortaan Filou Oostende. Met de keuze voor rood en geel als clubkleuren stapt men in de traditie van de club. VG Oostende, dat in de jaren veertig met stamnummer 245 begon, baskette in deze stadskleuren. 245 is ook vandaag het stamnummer. De voorbije twee seizoenen was Filou al partner bij BCO. “Onze fans kunnen letterlijk de sponsor smaken”, lacht voorzitter Johan Verborgh.

BCO-preses Johan Verborgh en Xavier Van Honsebrouck van de gelijknamige brouwerij klinken op Filou, de nieuwe hoofdsponsor van BCO. Dusan Djordjevic showt het gele thuisshirt en Jean-Marc Mwema het rode uitshirt.
Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio