Speel je zot op de kermis in Machelen

Na de herdenkingsplechtigheid voor beide wereldoorlogen gaat het er op de zondagnamiddag van de Machelse Septemberkermis heel wat luchtiger aan toe. Het begint om 15 u met een wielerwedstrijd voor nieuwelingen. Om 17 u start ‘Speel je zot!’ In de Scheve Schuur loopt ondertussen de tentoonstelling van de Stichting Georges Dheedene.

Wielerwedstrijd

De 13e Memorial Antoine De Meyer, een wielerwedstrijd voor nieuwelingen Wielerbond Vlaanderen krijgt het startschot om 15 u in de Dorpsstraat. De renners haspelen dertien keer het parcours  van 4,6 km af Dorpsstraat – stukje Molenkouterstraat – Voetbalstraatje (= stukje Petegemstraat) - Petegemstraat - Vaartstraat – Leihoekstraat –Petegemstraat – Donkerstraat – Schoolstraat en Dorpsstraat af. Samen is dat 60 km. Elke ronde is er een premie te verdienen.

Speel je zot!

Speel je zot! Is voor ludieke duo’s, die bestaan uit een man of vrouw geboren voor 1 januari 2004 en een jongen of meisje geboren na 31 december 2003. Eén van de twee deelnemers heeft Machelse roots. Het begint om 17.15 u.

 

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio