Theatervoorstelling voor kinderen van 5 tot 95 jaar in de Zultse bibliotheek

Meneer Zee & Meneer H zoeken sprookjes in de bib

Meneer Zee Foto: www.meneerzee.be

Zulte - Meneer Zee & Meneer H zijn op zoek naar sprookjes. Die zochten ze al in de meeste ZOVLA-bibliotheken. Enkel Zulte en Zingem komen nog aan de beurt. In Zulte komen ze langs op zondag 2 september 2018 om 11 uur in de bibliotheek.

Meneer Zee & Meneer H brengen voor ZOVLA, het samenwerkingsverband van de bibliotheken van De Pinte, Gavere, Kruishoutem, Nazareth, Sint-Martens-Latem, Zingem, Zulte en Zwalm, een prachtige voorstelling voor kinderen die niet in sprookjes geloven. Meneer Zee & Meneer H, dat is humor van de bovenste plank.

Sprookjes, die kan je overal vinden: in een kasteel, in een bos of ergens ver van hier, lang geleden. De gevaarlijkste sprookjes komen van diep onder de grond. Daar leven de aardmannetjes. Wie een waterput delft of een goudmijn graaft, komt vaak terecht in de keuken of woonkamer van een aardmannetje. Dat is zelden goed nieuws. Wat weten we over de aardman? Weinig! Hij is slecht, het zit in zijn aard. Aardmannetjes stinken! Het schijnt dat aardmannetjes mensen kunnen doodpesten.

Deze humoristische voorstelling is bedoeld voor kinderen en hun (groot)ouders en is gratis. Bij voorkeur inschrijven via zulte@bibliotheek.be of tel. 09 243 14 87.
 

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio