Belgische illusionist duikt op in ‘America’s Got Talent’

Belgische illusionist duikt op in ‘America’s Got Talent’

“Als je doorbreekt in de VS, ligt de hele wereld open,” vertelt Bruggeling Aaron Crow. “Daarom neem ik niet deel in België.” Foto: ISOPIX

Het Vlaamse Belgium’s Got Talent ligt even stil, dus pakt Q2 dezer dagen uit met buitenlandse varianten.

Na Britain’s Got Talent is het vanaf vanavond de beurt aan de Amerikaanse versie, met supermodel Tyra Banks als gastvrouw en de wereldberoemde brompot Simon Cowell, Spice Girl Mel B, model Heidi Klum en komiek Howie Mandel in de juryzetel. Zij krijgen dit jaar ook een Belg voor hun neus: de 49-jarige Aaron Crow, een illusionist afkomstig van Brugge. In de VS werd zijn auditie – een act met vlijmscherpe messen – miljoenen keren herbekeken en kreeg Crow niets dan lof. Vijf jaar geleden deed Crow al mee aan het zevende seizoen van Britain’s Got Talent, waar hij het tot in de halve finale schopte.

“In landen als Amerika en Engeland haal je telkens megacijfers”, zegt Crow. “Daarom neem ik deel in het buitenland, en niet in België: als je doorbreekt in de VS, ligt de hele wereld open. De finale van America’s Got Talent lijkt me te hoog gegrepen, maar ik ben trots op waar ik nu al sta. Dit is de grootste show op aarde, hé. En dat voor een Vlaming.”

America’s Got Talent. Q2, elke zondag om 19.10 uur

Corrigeer

NIEUWS

Het beste van Enkel voor abonnees