Goed nieuws voor Serge Pauwels: groen licht en opnieuw in competitie in Ronde van Slovakije

Goed nieuws voor Serge Pauwels: groen licht en opnieuw in competitie in Ronde van Slovakije

Goed nieuws voor Serge Pauwels. De renner van Dimension Data trok vandaag naar Antwerpen voor een controle van zijn elleboog. Pauwels kreeg groen licht en mag opnieuw koersen.

Serge Pauwels kwam ten val in de slotkilometer van de zestiende etappe van de Tour de France. De inwoner van De Haan hield aan zijn tuimelperte in de straten van Bagnères-de-Luchon een gebroken elleboog over. Pauwels werd in AZ Monica in Deurne geopereerd door dokter Van Riet, vandaag werd hij terug verwacht voor een controle-onderzoek.

En die bracht gunstig nieuws. De elleboog van Pauwels is perfect geheeld zodat hij opnieuw in competitie mag uitkomen. Dat doet Pauwels in de Ronde van Slovakije waar hij deel zal uitmaken van de Belgische selectie onder leiding van bondscoach Kevin De Weert. Naast Pauwels zullen nog twee profs - Ben Hermans en Steff Cras - in Slovakije deel uitmaken van het Belgische zevental.

Corrigeer


Het Nieuwsblad biedt meer dan 1.000 reeksen in 12 sporten aan. Zoek hierboven de uitslagen van uw favoriete club of surf naar onze uitslagenpagina.