voetbal 3de provinciale A - Daan Van HalFlandria

“De drie punten zijn een bonus”

Ravels / Weelde / Poppel -

Flandria boog tegen Donk een 0-1 achterstand om in een 3-1 overwinning. Daan Van Hal forceerde de ommekeer door de laatste twee doelpunten uit de wedstrijd te scoren.

“We konden niet beter aan de competitie beginnen”, stelt de Nederlandse aanvaller met plezier vast. “We wisten niet goed wat we moesten verwachten. Na de 0-1 was het even balen. Ik ben blij dat ik twee keer kon scoren, maar ik had zelfs drie of vier doelpunten kunnen maken. In de eerste helft liet ik twee kansen liggen. Gelukkig zette ik het recht.”

Voor Flandria is de terugkeer in derde provinciale perfect gestart. “Het was heel belangrijk om met de drie punten te kunnen begonnen. Dit is een bonus en de perfecte buffer. De trainer ambieert een plaats in de top vijf. Ik weet niet of dat te hoog gegrepen is. Het is moeilijk om de tegenstrevers in te schatten. In deze reeks wordt minder met de lange bal gespeeld en meer gevoetbald. Zo heb ik het graag. Ik houd niet van dat fysieke voetbal. Vorig seizoen scoorde ik 31 keer. Dit seizoen zal ik tevreden zijn als ik 15 tot 20 keer raak tref.”

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio